Kan inte somna, så gjorde fransk manikyr på mig själv. Ja, klockan är 12 på natten och det kom lite nagellack utanför. Pusshej


Samhällskunskap

Sitter på lektion just nu och har Samhällskunskap. Slutar vid halv 5 idag och sen blir det mys med Älskling.

Yes, måste koncentrera mig nu. Puss

Söndag

Heej där,

Ännu en helg har passerat och imorgon är det skoldags! Känns jäävligt skönt när man börjar 11.15 :)

Anywaaay, helgen har spenderats med Älskling. Fredagen efter skolan träffade jag honom, fick en present och sedan åkte vi hem till honom. På kvällen åkte vi till mig och blev barnvakter åt lillebror. Blev lite fredagsmys med Phineas & Ferb film :) Vaknade upp nästa dag med Älskling bredvid mig - lika underbart varje gång. Va hemma typ hela dagen o handlade med familjen, sedan gick vi till kusinerna. På kvällen åkte jag & älskling hem till honom, blev sleepover där. Vaknade idag, och åkte hem vid 6 tiden ungefär. Jaa... Det var nog allt! Hahaha

Jaja, ut o ta en cigg nu. Puss på er!


Godnatt!

Hej där,

Ligger i sängen o latar mig. Ska strax sova för imorgon ska man till skolan. Första riktiga skoldagen imorn så de gäller att ta på sig hårdhanskarna nu!

Slutat 17.00 imorgon, paaaaiiin!! Så ja, jag kommer vara i skolan hela dagen (Y)

Jaja, ska försöka sova nu. Puss på er!


Sommarlov... Slut!

Ligger i sängen o ska sova när som helst. Är förkyld så ligger o hostar lungorna ur mig, men får bra hoppas på att jag mår bättre imorn eftersom skolan börjar då.. Shit alltså, börjar tredje ring. Helt sinnessjukt!!

Anywaaayyy, denna helg har varit super mysig! I fredags hade jag&älskling vår 10månaders dag så den spenderades med honom all day. Sedan träffade vi Erkan och Enes och tog de lugnt. I lördags vaknade jag upp med Älskling bredvid mig och på kvällen blev det hemgång, älskling följde självklart med hihi. Mamma gick ut så vi blev barnvakter åt lillebror, Micha och Vanni kom förbi o lite senare kom även Carlos. Tog de lugnt o sånt bara. Sen gick dom hem och jag o Älskling myste bara. Kolla på film o så. Idag vaknade vi vid 1 och blev barnvakter igen då mamma och låtsas pappa skulle till några kompisar o fira nån. Både jag o älskling är förkylda så vi låg bara på soffan och hade hostnings tävling haha.

Jaja, måste sova nu.. Imorn går man upp vid 7! Puss på er & gooooodnatt


Kusinkväll!

Godkväll,

Ligger i sängen med kusinerna bredvid mig. Ska strax spela playstation och mysa.

Igår/Idag har det inte hänt så mycket mer än att Älskling kom vid halv 1, hämtade lillebror från skolan vid 3 och sedan bara slappat hemma. Gick till kusinerna vid 7 ungefär då man tog en lång promis med Micha. Mycket snack, vilket verkligen behövdes.

Imorgon/idag vaknar man ju upp här. Sedan kommer Älskling och vi ska vara kvar hos mina kusiner. As grymt!

Jahaja, spel time dåra!
Puss på er!


Ay mami, dame lo q puedes. Ay mami, tan rica y preciosa. Ya vamos pa' comerte


KOKO

Shuuuuuuuuu,

Sitter hemma och softar. Har precis lekt med lillebror och haft mys :) lyssnar på musik nu och fixar grejer på luren. Just nu; Stress ft Näääk & Nimo - KOKO.
Ikväll blir det game time hos kusinerna - najjs.

Japp.. Så hur mår ni?
Haha puss!

11 augusti

9 dagar kvar tills skolan börjar.. ÅNGEST!! Sjukt hur snabbt sommarlovet har gått, o eftersom vädret har varit så jävla kefft så har man inte hunnit med så mycket..

Anyway, sitter o kollar på Paradise Hotel igen haha. Ska strax upp o städa rummet lite. Kanske drar en sväng till Väsby sen.

Ha de gött!

Paradise Hotel

Tja tjo tjena,

Sitter & kollar på Paradise Hotel. Suttit här i ca 3tim och kollat avsnitt efter avsnitt haha. Ska strax gå och lägga mig, trööööttis!

Imorn blir de iväg mot Väsby för att kolla när lillkusinen kör SM i Friidrott. All lycka till dig älskade kusse!!

Jaja, nästa avsnitt nu. Puss på er!

Tandläkare

Godmorgon, På väg till bussen just nu för att åka till tandläkaren som jag är livrädd för... De är seriöst de värsta jag vet.. Aja får väll be om ett klistermärke när jag är klar haha! Idag är det lillebrors första dag på skolan! Eller aa, inte skoldag utan han är på fritids. Grymt glad va han! Haha :) Älskling kommer senare o så får vi se vad vi hittar på. Kanske förbi brorsan en sväng :) Jaja, bussen kommer nu. Wish me luck!


Bröder, pojkvän & bästavän - ni gör mig hel!


Jag lever!

Yes people jag lever, inte pallat uppdatera bara.. Jaja, ligger i sängen o är tröööötttt! Imorn/idag blir de att måla klart rummet och sen ska jag iväg och lämna CV:n lite här och där. Kul! Sedan är det barnpassning för lillebror :) Jaja, puss på er. Natti!


RSS 2.0