Uttråkad & sjuk tjej!


Booooooriiiing

Sonia Q

AAAHHHH!!!!!! JAG ÄR LIKADAAAAN!!! 
Hahahhaa förstår inte varför man mår så jävla illa av mat på morgonen, hur orkar folk äta mackor och ägg och jag vet inte vaaad! Har sedan tre år tillbaka bara druckit te och det funkar verkligen! 
Jag är inte ensam! :D

Hahahaha jafaan, hatar det.. 


Jahap.. Sitter och tråkar framför bärbara datorn medan älskling spelar på sin dator. BORING! Vi satt och kolla på film och vad händer så fort den tar slut? Jo, han ställer sig upp och sträcker på sig, sedan går han sakta, sakta mot datorn och sätter på sitt spel.. Har lust o strypa honom! Hatar det där jävla spelet haha, han spelar all daaay looong. 

Jaja, jag sitter här o tar kort på mig samtidigt som jag väntar på att älsklingens bröder ska komma. Då blir det lite socialt sällskap iallafall. Hoppas jag.. 

Måste även stolt berätta att jag är klar med min religions uppgift som jag har krigat med i tre dagar nu. Jävligt stolt! Den blev skit bra och jag satsade verkligen, så jag förväntar mig minst ett G vafan.. Annars blir jag skit lack.. 

ÅÅÅÅÅÅÅH HAR TRÅKGIT! 


Pannkakor

Hallihallå,
 
Sitter hemma hos älsklingen och surar. Vi har planerat hela morgonen/dagen att vi ska göra pannkisar ikväll, köpte allt som behövdes och även goda tillbehör. Ställer mig o fixar smeten, börjar steka.. VAD HÄNDER? Jo, dom går sönder, blir brända.. Åh, hatar när sånt händer. Varför just idaaaaaag? Gaash.. Arg tjej haha.. Jaja, lämnade älskling med det där vilket tydligen går skitbra. Grym wifey ...
 
Såja, vad har hänt denna helg då?
 
Fredags var jag på praktiken. Kom hem hyfsat sent och tog det lugnt ett tag. Mot kvällen kom Rocio (mammas kompis som är som en storasyster) hem till oss och då blev det tjejkväll med tacos till middag och så drack jag breezer medan dom drack vin. Sen tog även jag mig ett glas vin. Mys tjejkväll med tanterna alltså :)
När Rocio åkte hem skulle jag och mamma kolla på filmen Django som alla snackar om, men båda somnade så det blev inte som vi tänkte oss haha.
 
I lördags (igår) vaknade jag vid 9. Tog det lite lugnt och sedan hoppade jag in i duschen, klädde på mig och började tvätta vid 1. När jag blev klar åkte jag till Älskling, vi myste en stund och sedan åkte vi till Runby med Erkan, Jay och Enes för att grabbarna skulle spela fotboll. Eftersom Jay och Enes inte spelade så satt vi på sidan och kommenterade alla haha. Vi tog bussen vid 10, sa hejdå till Erkan, Jay och Enes vid stationen och åkte sedan hem till bebisen. Va hemma vid halv 11 ungefär. Vi skulle ha laddat ner en film, men det gick inte så bra så vi somnade till en film som gick på tv:n.
 
Idag vaknade vi vid 9 då vi trodde att älsklings bröder skulle komma på besök, vilket dom inte gjorde tillslut haha. Vi har handlat mat för hela veckan (älskling är hemma själv då hans mamma är i malmö) så här ska jag stanna en hel vecka! Underbaaaaaaart som fan.
 
Imorgon är det praktik. Börjar 9 men måste ändå vakna kvart i 7 eftersom jag är hos älskling och bussarna åker lite konstigt.. Ser ändå fram emot morogndagen då jag får vara med mina små skitungar på dagiset. Wohooooo!
 
Jajaaaaaa, det här blev längre än vad jag trodde och älskling börjar bli lite småsur för att jag inte hjälper till hihi. Så rundar av nu,
 
PUSS!

Uttråkad väntar på att tiden ska gåååå


Te till frukost!

Alla som känner mig vet om att jag verkligen inte kan käka frukost så tidigt på morgonen. Varför? Jo, jag är inte hungrig och tvingar jag i mig nått så mår jag bara illa. Alltså, för alla andra är frukost bra men för mig är det inte bra. Haha! Nej men jag har börjat sakta men säkert att käka frukost. Först var det en sån där liten danonino varje morgon, sen var det ett glad apelsin juice. Nu dricker jag en fet kopp med te! Bara jag som är knasig, eller blir man faktiskt mätt på te? Jag blir det iallafall...
Smart tips till de andra som inte äter frukost :) ät någonting, drick någonting. Vad som helst som kan ge dig lite styrka inför dagen!


Dessa små busungar har jag bredvid mig. Oändlig kärlek <3


Kaaaaalllt

Woooppaaa,

Hemma hos bebisen och lyssnar på musik samtidigt som jag väntar på mina varma mackor med smält ost. Muuuums!

Varit med älskling hela dagen och åkt runt. Började 10.10, slutade vid 11. Åt med Angie o tjejerna, träffade Älskling, väntade på tåget som va sen i ca 20min. Åkte med bebis till Sollentuna och mötte mami. Gick o handla och sen till banken snabbt. Hem till mig, tog en liten powernap och sen åkte vi hem till Bebis. Solade för typ en timme sen, riiiiktigt skönt! Lite brunare blir man ju :)

Btw.. Kylan?! Det är nya istiden.. Och enligt tidningen ska det vara -21 under helgen.. Kill me softly.

Jaja, nu ska jag äta mina mackor och mysa med älskling o hans familj. Puss!


17 januari, 1 år och 3 månader med min andra halva!


16/1-2013

What's up?

Sitter här och tittar på tv med mamsen, jävligt mysigt. Trött som fan eftersom jag vaknade ganska tidigt idag så det blir läggdags väldigt snart. Så, vad har hänt idag?

Skola från 8.30 - 15.00 ungefär, hem och ta det lugnt. Zumba med mami, käka och sedan duscha. Pluggade en stund och nu tar jag det lugnt bara. Ska upp o lägga mig i sängen för att plugga lite på datorkunskapen.

Imorgon är det skolan från 9.50 - 14 tror jag. Hemgång och käka något, sedan ska jag möta Angie och Sina för att åka till ett öppet NA-möte (anonyma narkomaner, men det förkortas na.. konstigt). Nu tror säkert alla att jag behöver gå dit pga vissa grejer men nej, haha det är inte jag som har problem! Vi behöver information till ett arbete :)

Yepyep, vet inte vad jag ska skriva mer. Så rundar av här.
Bjussar på en bild från morgonen. Herrrrååå


Sleepy time

Hallå där kött blådär,

Ligger i sängen och gör ingenting alls. Tänkte bara droppa in ett kort inlägg om att det är synd om mig som har lyckats blivit förkyld.. Usch, hatar att ha ont i halsen.

Tidig morgon väntar imorgon, börjar nämligen 8.40 med Rättskunskap. Kill me.... Vill hellre ligga o sova.


Jaja, kan inte skriva mer då jag måste försöka sova annars är jag fööör död imorgon.

Puss på er!


Sometimes you gotta make a choice, either you like it or you don't.


Monday

Bella:
Vi måste fan göra om de nån helg! Hade skit roligt :D
 

Ohja, det är klart! :D
 

 
Såja, då är det måndag. Hemsk morgon och hemsk skoldag, som tur är fick jag sluta väldigt mycket tidigare än vad jag egentligen skulle. Kom hem för ca 30min sen, är helt död efter den galna helgen.
 
Idag ska jag inte göra någonting alls. Bara slappa, precis som igår. Orkar inte göra något annat haha.
Skönt att solen kom fram idag även om det fortfarande är svinkallt.
Hoppashoppashoppas att snön försvinner & värmen kommer sakta, jag vill bli brun!!!

Söndag

Hallojsan,

Sitter o tittar på tv med familjen. Är helt död och kan knappt röra mig efter den här helgen.

I fredags fyllde jag 18år vilket betydde stor fest med familjen, Älskling och mina närmsta vänner. Underbar och dansfylld dag, världens bästa födelsedag helt enkelt.

Igår, lördags, fixade jag mig med Emma. Sedan mötte vi Bella och gick mot bussen. Hoppa på tåget mot T-centralen och träffade sedan Anna utanför Mongolian Barbeque (stavning?) . Därefter kom Leslie och Stephanie och då gick vi in o satte oss. Efter en liten stund kom Carro och då käkade vi. De överraskade mig med en tårta och de sjöng ännu en gång. Underbart!

Strax innan 11 gick vi till Nype, dock åkte Carro och Stephanie hem och Amanda kom. Partyfylld kväll, så jävla grym kväll! Första och garanterat den bästa utgången. Minne för livet! Tog nattbussen vid 03.40 och var hemma hos Crippe & Anna vid halv 5. Hade sjukt ont i fötterna men det var helt klart värt det.

Idag vaknade jag upp hos Crippe & Anna, gick hem vid 1 ungefär. Duschade och somnade en stund. Har inte gjort nååånting, är helt slut efter den här helgen. Nu är det bara att samla krafter för om 2 veckor smäller det igen! Wooooooppa



Esto esta como, como pa'. Como pa', como pa' pasarlo caliente con toda mi gente!


What the...?

Igår när jag var på väg hem var ca 90% av snön borta. SKÖÖÖNT tänkte jag, eftersom ena min vintersko konstigt nog har försvunnit hos min pojkvän. Plus att jag är trött på vinter, snö o kyla. Vad händer idag när man ska till skolan? Jo, man sätter på sig converse skorna eftersom jag inte har något annat, och går ut på en snötäckt väg.. Grymt blöta fötter och möter säkert på en förkylning.. Duck you snow, duck you!!!


Crazy!

Hejsan,

Det var ett tag sen jag uppdatera något och det ber jag om ursäkt för. Har tänkt på bloggen men inte haft tid eller ork.

Så vad har hänt? Det har varit jul. Firades med familjen. Nyår, firades med släkt och vänner, alla nära o kära kom. Underbart! Stor fest med mycket mat och alkohol haha, grymt!

Sen har det inte hänt så mycket mer.. Varit med Älskling, bröder, vänner och familj. Njutit av lovet som dock känns för kort. Bläääää.

Skola idag, första skoldagen. Trött efter en hemsk natt. Kunde inte somna och vet faktiskt inte varför. Låg klarvaken i flera timmar innan jag magiskt nog kunde somna. Helt sjukt.

Idag är det endast 3 dagar kvar till den stora dagen. 3 dagar kvar, sen är lilltejen 18 år!!!!!!!


RSS 2.0