Huvudvärk..

Då vaknade man upp med huvudvärk igen då.. FAN!!!! Inte nu när kusinen från Chile är o hälsar på ju.. Kommer knarka alvedon idag, weeho..

Anyway, ska ner o dricka te. Blev ingen praktik idag :(


Alla behöver tid för sig själva...

... därför ligger jag här och tar det lugnt i badkaret. Fyllt den så mycket det går och lagt i bubblor också. Underbart! Lyssnar på musik som gör mig avslappnad och har egen tid. Tänker på mina saker o sådär..

Idag är det måndag, blä! Vaknade vid 6.30 som vanligt, snoozade till 9.45 som vanligt, vaknade och gjorde alla grejer som jag alltid gör, tog bussen och sedan tåget mot praktiken som jag har gjort sedan vecka 4. Det var en helt okej dag idag, men är helt slut. Både i huvudet och kroppen. Har lust att gå och lägga mig, men det är sååååå skönt i badkaret! Hihi :)

Imorgon är det den dagen jag har längtat efter - min kusin från Chile kommer!!! Detta betyder alltså att jag, så fort jag slutat på praktiken ska iväg till pappa, därefter ska vi åka mot arlanda och hämta min kusin! :) skit nice!

Menmen, nu är det tid för mig själv igen. Puss på er!


Vilo söndag

Ligger i soffan och vilar. Är sååå trött efter gårdagens jobb och party.

Gårdagen började med att jag vaknade upp med Jonis bredvid mig, vi vaknade vääldigt tidigt då han började jobba igår. Vi käkade frukost och sedan åkte han iväg. Tog det lugnt en stund och sedan hoppade jag in i duschen. Somnade om efter det i ungefär en timme, så vid 12 var jag uppe igen. Fixade mig lite smått, käkade och tittade på tv. Mamma, Jaime och lillebror åkte iväg på kalas vid 2 och då började jag fixa resten av det som skulle fixas, gick mot parkeringen där Bane & Angelika väntade på mig med bilen. Åkte till Scandic där jag skulle jobba (någon klass grej). Vid 8 tog jag bussen mot stationen och åkte till stan, sedan gick jag till Olé där mamma och Jaime väntade på mig. Vi käkade, drack lite och sedan gick vi till O'learys och kollade på Real madrid - Sevilla matchen tillsammans med deras vänner. Efter det gick vi mot bilarna och åkte till Clandestino. Grymt lyckad och dansfylld kväll! Sjukt kul!

Vet att vissa av er tänker att det verkar konstigt att man väljer att gå ut med sin mamma och låtsas pappa, men det var sjuuuuukt kul!

Jaja, blev tröttare nu av att skriva haha så rundar av här. Bjuder på en bild, puss!


Depp mode

Morgonen var grym, dagen var grym, kvällen suger. La mig ner i sängen o började kolla igenom gamla bilder.. Väääldigt gamla bilder. Vad hittar man? Bilder på min älskade älsklings mormor.. Åh, blir så jävla ledsen när jag tänker på att hon inte kan ringa mig varje dag eftersom det är för dyrt eller att jag inte kan gå till henne när jag vill.. Saknar dig otroligt mycket och jag behöver dig. Vi måste ha våra snackisar genom telefon.. Eller när du håller om mig medan vi pratar om känsliga grejer.. Åh, saknaden svider. Kan fortfrande inte fatta att du inte längre är 20min ifrån mig, utan faktiskt flera långa timmar.. Jag hoppas du har det bra med din dotter o dina andra barnbarn.. Du förtjänar det bästa min solstråle...


Tisdag

Jahaja, ännu en tisdag har snart gått. Jag har precis kommit hem från praktiken. Idag blev det gangnam style dans hela dagen. Sjukt kul!

Nu ska jag byta om till mjukis och städa rummet. Fixa om lite o så. Känner mig på bra humör efter en bra och roliga dag med ungarna!

Bjussar på en söt bild. Puss!


Lonely

Ledsen och ensam tjej säger hej till alla människor där ute,

Fy vad hemskt att vara utan någon som man varit med i flera dagar och som man började bli van med att se varje dag.. Sjukt.

Eftersom jag inte vill sova i min stoa säng helt ensam, nu när jag blivit van att ha Jonathan bredvid mig, så tvigade jag min underbara lillebror att sova med mig. Så där ligger han och sover, ska strax upp och lägga mig med honom och njuta av hans sällskap.

Ännu en vecka har gått och nu är det tre veckor kvar av praktiken och fyra veckor kvar tills man har lov. Skönt! Ska njuta av lovet till max!

Jaja, ska ut och ta en cigg nu. Vi hörs!


Sämsta torsdagen

Idag har det varit den sämsta torsdagen nånsin! Har haft så tråkigt, varit så irriterad.. Och ja, det har verkligen inte blivit bättre. Nu är klockan 01.11, Jonathan sitter med sin bror och spelar Xbox. Vad gör jag? INGENTING. Har tråkigt. Ska gå o lägga mig vafan.. Äcklig dag det har varit, behöver sömn..
 
Imorgon blir det ingen praktik. Jag är sjuk, och dom skickade hem mig idag o bad mig vila idag och imorgon. Såå.. Tråkig fredag, lördag och söndag. Måste bli frisk!! Förhoppningsvis är jag tillbaka på praktiken på måndag. Hoppashoppashoppas!
 
Jaja, har faktiskt ingenting o skriva. Satte mig bara här för att fördriva tiden lite.. BORING!! Det är allt jag har o säga.. Pusshej

RSS 2.0