Take a shot for me

Tjenis penis,

Sitter hemma ensam o pumpar musik. Väntar på att Älskling ska komma för att fixa de sista grejerna och sen blir de iväg mot Vaxholm! Åker med Danne, Bella, Crippe, Anna, barnen, Carlos och Älsklingen. Underbart! Blir borta hela helgen, så inga inlägg denna helg tills jag kommer hem.. Ha de gööött!

True love ain't easy, but i know it's you cuz you complete me


Värmdö

Hallihallå,

Sitter och pumpar musik i Värmdö! Haha är hemma hos Emma och softar. Ska stanna hela helgen så åker hem imorgon. Ska dra ut en sväng idag till stranden och käka pizza och bara umgås med Anna & Emma. Niceeeeee!
Åker ut till Vaxholm med bröderna, Emma, Anna, Bella, barnen och kanske Jonathan på onsdag. Om de blir som planerat alltså.. Skjutit upp det alldeles för länge nu. Haha :)

Igår åkte jag, Emma och barnen o bada. Skitskönt! Första gången jag badar i Sverige denna sommar. Åkte o käka efteråt och sedan hem, duscha & byta om, sen iväg mot Värmdö med Anna och Emma som sagt. Åkte till Joni (deras bror) och käka pizza & titta på film, sen hem till Emma. Paradise Hotel stod först på listan och sen somna Emma och Anna så blev sittandes kvar och titta på filmen Älska mig igen. Grym film - rekommenderas!

Jaja, ska börja fixa mig för att möta Anna. Sen åker vi tillbaka hit och käkar pannkakor. Mums! Sen blir det som sagt utgång mot stranden.

Yeaaaaaah, I'm out!

19 juli

Hallå där!

Sitter här och latar mig as usual haha. Pumpar musik och softar helt enkelt! Ska strax dra mot brorsan tror jag, väntar bara på att Emma ska höra av sig eftersom hon är själv med barnen, så jag ska göra henne sällskap :)

Anyway, förutom besöket hos brorsan så ska jag inte göra så mycket mer. Saknar Baby äckligt mycket.. På söndag åker jag iväg med bröderna, deras tjejer och deras kompisar till Bellas sommarstuga typ. Ska bara njuta, grilla och ha riktigt mysigt! Så när jag är där borta så kommer jag nog inte skriva så mycket.. We'll see! Men de är ju långt kvar, så oroa er inte!

Yeah boi, rundar av här nu. Puss på er!

Good girl!

Tjeeeenare bloggen!
Sitter här och är nyduschad & frääsch! Fortfarande förkyld som fan, men har faktiskt varit grymt duktig idag. Har tränat själv sen kl 13.00! Först va de kinect time, körde Zumba i 45min, sen bytte jag till Dance Central som jag också körde i 45min. Efter danspassen så hade jag ont överallt haha, men avslutade med 30x2 situps, 30x2 upphopp och även plankan i ca 20sek två gånger. Började alltså lite innan 13 och slutade 15.05. Allt som allt tog alltså drygt 2 timmar. Duktig eller vad? Haha aldrig varit så här träningssugen förut, känns jävligt nice! Speciellt att jag tog tag i mig själv. Woho!
Anyway.. Gör ingenting nu, pumpar musik och är hemma själv.. VILL UUUUUUUTTT!! Fast inte i de här skit vädret.. Sverige, WHAT'S UP?! Shit, inget sommarlov typ.. Sämst!
Jaja, ska sluta klaga haha. Hoppas väll på sol och värme..
PUSS PÅ ER!

Bättre sent än aldrig - bilder från Turkiet!


Lost ones

Happ.. Här sitter man och är skit sjuk. Hur lyckas man!? Regn, åska, blixtrar osv vaaaarje dag, när de äntligen är SOL och SKÖNT ute så ligger man hemma med en toarulle i ansiktet och kan knappt röra sig för allt gör ont. I just wanna kill myself.
Planerna inför idag ändrades eftersom jag är så här sjuk, så inget möte med Leslie. Får ligga hemma istället och försöka bli sjuk för att träffa henne någon annan dag under veckan!
Anywaaay, ska börja fixa om bloggen och även kicka upp allt här! Fyfan aso känner att allt är dött. Bloggen börjar tyvärr dö ut, och om jag inte fixar det snart så lägger jag av bara. We'll see. Har inte bestämt mig än.
Aja, huvudvärken kom tillbaka så rundar av här. NJUT AV VÄDRET!
Besitos

Miss you

Hej där!

Ligger i sängen och saknar min Älskling som är i Göteborg på Gothia cup fram till nästa vecka.. Blä! :(
Har lyckats bli förkyld också, skönt med en toarulle upp i näsan!

Imorn/idag (måndag) ska jag förhoppningsvis träffa kusin Leslie. Hoppas på att jag känner mig piggare. Får se vad vi hittar på för skoj :) annars ska jag bara vara hemma, men hoppas på att jag blir pigg och glad imorgon!

Yes, ögonen stängs sakta men säkert så rundar av här. Ha en god natt!


Bilder från idag


Kan inte sovaaaa!!!

Heyhey,

Trött chey ligger i sängen o kan inte somna. Kul. Idag har jag inte gjort ett jackshit utom att hämta marcelo från dagmamman. Bara varit hemma! Somnade runt 20.00 och väcktes runt 21.30 av min underbara pojkvän. Tack älskling!!!! Ligger helt sömnlös nu :( åh..

Aja, imorn/idag/om 6tim ska jag upp från sängen och börja fixa frukost. Om 6tim och 15min är älskling här och så käkar vi frukost. Och om 6tim och 45min är vi uppe på fotbollsplanen tillsammans med Carlos. 9 på morgonen ska vi springa och spela fotboll... Helt jävla sick! Ajaaaaa måste försöka sova, kommer misslyckas men jajaja... Puss


Happy birthday!

Happ, då är de dags att fixa sig för att dra till stor kusinen då man ska fira hans dotter. Woohooo!


Godnatt

Precis kommit hem efter att ha varit hos brorsan. Haft en riktigt mysig fredag!

Vaknade vid 10 för att tvätta, åt frukost o vid 3 så började jag fixa mig. Vid 4 åkte jag iväg mot Sonia's place. Hade mys grill o massa skoj, skrattade en hel del! Tack alla som va där! :) åkte hem vid 9 och sedan upp mot brorsan som sagt, där vi spelade monopol. Nu ligger jag i sängen o softar. Seg som fan, somnar nog när som helst..

Imorn är de barnkalas då min kusins dotter firas. Sen blir de nog chill hemma ett tag och på kvällen upp till brorsan, som vanligt haha.

Yesyes, rundar av här. Puss på er alla, godnatt!


Några bilder från igår


Baby time!

Cha cha bloggeeeen,

Är på väg till Älskling med honom bredvid mig. Har tagit massa fina bilder idag, TACK MICHA! Dom kommer upp på bloggen senare :)

Har inte hänt så mycke idag, bara varit me Baby o Carlos sen hämtat lillebror o varit hemma o slappat.

Rundar av här me några ego bilder på mig o bebis medan vi väntade på micha. Pusshej!




Godmorgon!

Hej där,

Ligger i sängen o är mer eller mindre helt nyvaken. Lyssnar på musik och ska strax ner och hämta ipren mot min hemska magvärk.. Girl, u feel me.

Aja, älskling kommer om ca 1tim. Ska bara mysas och sen hämtar vi lillebror kl 2-3!

Aja, ska dra nu. Puss på er!


You're the fucking best

Baby you're my everything, you're all i ever wanted
We can do it real big, bigger than you've ever done it
You be up on everything, other hoes ain't never on it
I want this forever, i swear i can spend whatever on it

You're the fucking best



<3

Baby i know true love ain't easy, but i know it's you cuz you complete me.

You're the fucking best!!


All you gotta do is smiiile!

Hallihallå!

Sitter o väntar på Älskling, han har möte o sen ska vi till centrum en sväng. Sen hem till baby, tror jag.. Haha :) gårdagen gick ut på att vakna runt 10, stiga upp vid halv 11 och sedan fixa mig för att möta Crippe, Anna o barnen. Åkte till stan o följde me Crippe till tatueringsstudion. Grymt resultat! Lägger upp bild sen :)

Anyway, sen åkte vi till Östermalms IP där de va Korpencup. Grabbarna spelade lite sisådär.. Men de tog sig upp till kvartsfinal. Hemgång vid halv 8 och åkte hem till Crippe o Anna. Kollade på EM finalen och sen så spelade vi lite spel.. Myskväll! Sleepover hos brorsan o sen hem, duscha o nu sitter jag här. Haha :)

Jaja, baby kommer när som helst. Vi får höras! Pusss på er!


RSS 2.0