Vänskap

Vänskap.
Vänskap.

Vänskap.

Vad fan är vänskap nu för tiden?
Bästa vänner är dom som ställer upp för dig, dom finns både i dina mot- och medgångar, dom som inte dömer dig när du är dig själv, dom som inte klagar när du träffar någon annan/är med familjen/är med din kille eller tjej.

En riktig bästa vän, enligt mig, är den som ställer upp för dig trots att ni inte har pratat i nån månad.

Så är livet, vissa försvinner men andra finns alltid kvar. Men att vara bästa vän betyder inte att man ska skicka 20sms/sek eller träffas varje dag, gå överallt med varandra, sova hos varandra varje helg, ringa varandra dygnet runt. En bästa vän är den som förstår när du har annat att göra. En bästa vän är den som förstår dig i olika sammanhang. En bästa vän är den som finns för dig dygnet runt.

Många missuppfattar meningen med just det..
"Ju mer jag tar kontakt/bombar/hundar efter den personen så blir vi bästavänner"
Aaaaa, genom facebook kanske.

Samma sak med "bror/syster". Det där ordet har tappat sin betydelse..
Idag är det den som har flest bröder/systrar som är den populära
But truth is,
jag har hellre en bror/syster än att ha flera som inte bryr sig ett jackshit om mig.




Bara egna tankar som behöver komma ut.
Bless

Plugg

Duktig som jag är så sitter jag och pluggar. Fyfan aso, hatar den här uppgiften!
Inte nog me att de är en jobbig uppgift, utan humöret är lååångt där nere och har ont i hela kroppen. Fortfarande äckligt förkyld så jag orkar knappt röra ett finger. Seriously jag får ont i fingrarna när jag skriver det här just nu.. Hej döda mig snälla?
Hehe skoja.

Jaja ska runda av och börja plugga igen. Tog bara en kort paus..
Pejjz



It is what you want it to be.

Praktik

Hej alla glada!
Sitter just nu på praktiken.. Har precis gjort så alla barn har somnat, lr iallafall vissa, och strax ska jag ta rast. Gårdagen gick ut på att praktisera, hem snabbt, träffa älskling i centrum, hem till angelika, hem och va me älskling o lillebror. Blev pizza till middag, love it!
Jaja, tänkte bara uppdatera eftersom jag inte har gjort de på ett par dagar. Så here you go!

Tirate un que? Tirate un paso!

Tjollahopp!
Sitter hemma o tar de lugnt. Datorn används av lillebror så jag bloggar från min bäähphone. Dagen har varit gaaanskq seg men ska strax gå ut me Tessan. Blir att åka till Sollentuna vallen o kolla när grabbarna spelar hockey. Sen blir de hemgång!
Imorn är de prao från 8.00-15.30, taggad chey ska upp kl 6... Usch!
Aja inlägg kmr senare lr imorn. Puss!

Think twice

Tänk på vilka du lämnar & vilka du väljer att ha kvar.
Du kastar en för ett misstag som du tydligen inte kan glömma, men du kastar inte dom andra som har svikit dig gång på gång. Varför?
Man kanske dras till de som sårar en?

Before you leave someone - think twice.

Svar på kommentar

är du tillsammans med chilz?

Ja, det är jag.


Så.. Hemma ensam och gör ingenting. Riktigt seg lördag.
Aja, gårdagen var underbar!
Åkte hem och vilade lite, tog sedan bussen och tåget mot sollentuna med lillebror för att köpa leksak till honom, gick ut med ett Angry Birds spel som vi spelade hos mormor. Mötte Älskling och sedan var det upp mot mormor. Åt god mat och pratade en massa, sedan tog jag & Älskling bussen mot station och tåget mot Stan.
Tog ut biobiljetterna och gick sedan runt ett tag, köpte godis o läsk & sen blev de biodags - The girl with the dragon tattoo. Helt OK film, men inget jag skulle betala om för biobesök haha.. Kolla hemma isf!
Efter de så gick vi mot tåget för att åka hem. Mötte Anna på vägen och pratade lite skit hahaha. Sen va vi hemma.. Myskväll framför TVn och kollade på filmer, sedan gick vi och la oss i sängen.

Idag vaknade vi runt 8.00, ganska tidigt huh? Haha anyway, gick upp vid 11 ungefär och åt frukost. Sedan blev de en kort promenad och tillbaka hem. Älskling åkte hem vid 13. Gick upp och sov till 15 ungefär och nu sitter jag här.. Helt lonely & saknar min Bebis som om jag inte har träffat honom på 1000år.. Buu :(

Jaja.. Bara ta de lugnt ikväll I guess.
Så vi hörs senare!
Pussssss

Guess who's baaack

Hej alla!
Förlåt för sen hemska uppdateringen, men har varit äckligt trött denna  vecka. Har haft prao från 8.00-16.30 nästan varje dag. Har min praktik på ett dagis me barn från 1-3 år. Den jobbigaste åldern dåra! Haha ne skoja, men de är en tuff ålder aso.. Ja, har inte gjort mycke mer än att praoa. Varit hemma o försökt få bort den jobbiga förkylningen som vägrar försvinna, varit me älskling o bara latat mig hemma. Just nu väntar jag på tåget för att åka hem, fick sluta vääääldigt tidigt, pga att de tyckte att jag skulle bli frisk till måndag.
Vad händer idag då? Själv ska jag till mormor med älskling o marcelo, för er som är nya o inte vet så är de min lillebror. Efter besöket hos mormor så stannar marcelo där och jag drar me älskling för att titta på bio. Vilken film är Inte klart än, men vi får se :)  jaja finisar, dags för mig att gå på tåget. Ha de bra!

Arsenal - Manchester United

Hallihallå,

Sitter framför datan och tar de lugnt. Vaknade med feber, men nu känns de mycke myyycke bättre. Väntar på att underbaraste Älskling ska komma för att sen gå o köpa en pizza & käka hemma. Blir nog chips & godis oxå, för att ha nånting gott till matchen. Idag är de nämligen Arsenal - Manchester United. Självklart hoppas jag på att United tar hem de... Men de är svår match.

Jaja, dags att städa lite för att göra mami glad.
Bless

Förkylning

Ligger på soffan och väntar på att Sara ska komma. Förkyld som fan & galet jävla ont i halsen, så blir inte så roligt sällskap menmen..

Hatar att vara sjuk.

Lonely, I'm miss Lonely...

Hallå där!

Sitter hos Älskling och gör ingenting alls, väntar på att han ska spela klart..  Fifa 12, I fucking hate you someimes. Anyway, ska strax klä på mig och sen blir de hemgång. Trött som fan och även förkyld.. Tappat rösten och har en hals som bränner sönder, även huvudvärk. Kul lördag? Nej.

Blir att va hemma idag och även försöka säga hejdå till Sara som åker imorn.. Annars blir de bara en lugn lördag ikväll. Älskling kanske kommer förbi, vi får väll se.

Rundar av här
Beeeeeso

Chuggington

ShuuuuuuuuZ!!

Sitter och tittar på Chugginton me lillebror på Disney Junior. Kulkul.
Ska äta sen packa mina grejer, åka en snabbis till Angelika och låna en tröja sen hem till Älskling och börja fixa mig. Blir som sagt fest ikväll och sen blir de övernattning hos Älskling - underbart!

Aja, pizzan väntar.
Peace!

You are my only, don't need to worry

Hallooj!
Sitter på lektionen just nu och dricker min Powerking. Ska forstätta arbeta me tjejerna och sen är de lunch. Äcklig lunch, men måste få i mig nånting ändå.
Ikväll blev de som sagt inte fest me Jenni, men de kanske blir fest me Älskling och en massa fler. Kulkul!
Japp, avslutar detta inlägg me en ful bild på mig & Angelika, bara för skojskull.
Puss





22:15

Go'kväll allihop!

Sitter framför datan igen och tråkar som fan. Blir nog läggdags snart eftersom jag ska upp 6.30... Ångest.
Fick även reda på att de inte blir nån fest, eftersom den va på lördagen.. Duktig Jenni som inte kollar ordentligt, så de blir ingen fest i helgen helt enkelt eftersom jag redan har planerat in annat på lördagen.. Men de blir iaf en liten tripp till Huddinge efter skolan!

Well, de va allt för mig ikväll.
Good night!





ooooldie :)

Eres mi angel, mi sol

Statistiken flyger upp ser jag, blir väldigt glad!

Kom precis hem från skolan och nu latar jag mig me min lillebror framför datan. Ska strax kolla på en film, vet inte riktigt vilken de blir men vi får se. Ska bara va hemma idag, inget planerat faktiskt.. Får se vad resten av dagen har att erbjuda helt enkelt.

Imorgon är de freeedag! Skola fram till 13:50, hem och sen hem till Jenni. Blir fest på kvällen i Huddinge och sen sleepover hos bästa Twin! Hoppas på en kväll fylld av skratt & trevligheter, men de är nog självklart eftersom den kommer tillbringas me Jenni.. Aja, slut på smörpaketet.

Bless

Sanning


Ny blogg

Hej alla finisar!

Tänkte börja på en ny blogg, tröttnade på min andra, vet inte varför haha
Aja, här kommer jag skriva om min vardag och lite olika grejer som kommer upp i tankarna, frågestunder kommer väll dyka upp när jag känner för de.
Kommentera gärna om de är något ni vill att jag ska skriva om eller om ni bara har frågor.
Ska även tacka Sara för att hon har fixat min header lite, men den kommer nog att uppdateras så småningom.
Ska uppdatera den här bloggen så mycket som möjligt, oftare än förra, och hoppas att ni fortsätter läsa!

Ha de bra,
Puss!

RSS 2.0