Väcktes av mitt monster <3


Nada es eterno.

Dra åt helvete :)


I'm back!

Jahaja, det var ett tag sen! Haha en månad ungefär men det känns nästan som år. Har fått höra från flera av mina stalkers att jag måste uppdatera, så here we go! Antar att det blir mer bloggande nu, och måste bara säga att alla som fortfarande kikar in även om jag inte uppdaterar är underbara. Så vi börjar med ett litet hat inlägg..

Ser överallt på facebook och instagram att människor trycker ner på andra och samtidigt hatar sönder på allt & alla. I mean.. Come on! Och nej, jag hatar inte nu, utan jag förstår bara inte hur människor kan bete sig på det sättet? Varför dömma folk man inte ens känner? Ja, jag kan också göra det. FÖR MIG SJÄLV. Men jag skulle aldrig kunna lägga ut det så tusentals människor världen över kan se. Vad tjänar man på det? Ingen är perfekt, vi alla är människor och inte felfria. Show some love people!

En annan sak.. Människor som hatar allt i livet, ser allt svart och vitt. Det ända ni gör är att uppdatera på facebook hur jobbigt livet är och att ni inte pallar med nått. Dude wtf, du har hela livet framför dig. Ditt liv har inte ens börjat? Vad behöver du göra som är så jobbigt i ditt liv? Vakna tidigt o gå till skolan? Gå hem? Käka, gå på toa o torka ditt arsle? Seriously.. Vad fan kommer det bli av er när ni är vuxna och får riktiga problem?

Det tredje och sista.. Människor som HELT I ONÖDAN vill förstöra andras förhållande, så som pojkvän/flickvän och vänskap. Ni snackar så mycket skit, men sanningen är den att ni är avundsjuka och inte vet vad ni sks göra. Aso seriöst, vem skickar bilder eller sms till sitt ex som har ni pojk- eller flickvän och skriver massa grejer? Vem snackar skit om sin föredetta vän till andra så den där vännen ska få dåligt rykte? Vad har människor i huvudet? Ingenting. Bara massa hat och ångest. Ångest över att man lät fel personer gå. Ni är medvetna om att ni aldrig kommer att få bättre pojkvän/flickvän/kompis, så ni vill inte att någon annan ska få njuta av den underbara personen som ni lät gå. Move on, that's all i'm sayin'.

Inget hat, ingen nedtryckande. Bara åsikter som behövde komma ut :) puss på er alla!


RSS 2.0