Prääääääääääääääää

Tjeniiixeeen!

Sitter o puuumpar musik, är home alone!
Ska strax röra mig mot bussen för att åka till Väsby med Yäz. Upp mot Sigma o träffa Älskling & Erkan. Blir övernattning i Väsby ikväääll, så förvänta er inga fler inlägg ikväll. Kanske, bara kanske!

PUUUUUUUUUUUUUUUSSSS

Miss my bed..

Gooooo'kväll kära läsare!

Ligger i brorsans säng eftersom jag inte får sova i min egna säng, i mitt egna rum.. Håller på o målar om o lukten är ju ganska stark så de blir övernattning på grannens säng, haha.
Iallafaaaalll, är nyduschad och känner mig riktigt fräsch efter den varmaste o skönaste duschen någonsin!

Dagen då... Ändrade planer så de va Skola till 14.50, ta bussen hem, äta, börja fixa grejerna i rummet innan målningen, barnvakt till brorson o brorsdotter, möta Yasmin vid bussen o åka till grabbarnas träning. Frös sööönder om fötterna, jävla converse.. Men de va helt ok ändå! Kom hem vid 23 o tog den 45min långa duschen!

Morgondagens planer är att sola me Angelika o få lite mer fäärg plus träffa Älskling o åka hem till mig. Yepyep, grym fredag!

Anywaaay, ska runda av här. Godnatt!


Tröttnar aldrig

"I wish we never did it, and I wish we never loved it. 
And I wish I never felt so deep in love with you, and now it ain't no way we can be friends."

Nattinatti

Ligger i sängen o gör ingenting. Mobilen är heelt blank, verkar inte komma några sms ikväll. Lonely? Yep!

Anywaay, skola imorn o börjar 8.30. Blää. Efter skolan ska jag träffa min älskade Channis! Får se vad vi hittar pååå.

Aja, min-speciella-vecko-smärta tar över så rundar av här. Godnatt alla fina!


Filmkväll med lillebror!


" I'll fuck you up ten times harder than you fucked me up. Just sayin'. "

Folk som sviker en, fuck you. Lögnare, fuck you too.
Så trött på folks jävla dubbelmoral. Framför dig visar dom en sida, bakom dig så visar dom en annan. Äckliga, patetiska idioter.

Dra åt helvete.


Streeeeesssss

Försov mig 45min så missade självklart bussen. Men hann ändå med bussen 15 min senare, alltså den jag sitter på just nu.

Jaaa.. Vad ska jag säga mer en morgon som denna? DE REGNAR! Eller de droppar lite.. MINA SKOR?! Ååh!! Dom kommer bli svarta efter den här dagen :(
Slutar tidigt idag igen, ska hem o lägga mig i sängen o plugga lite..

Jap, nu är de slut på ord. Ha de gött!


Old times comes back!

Sitter o tittar på Real Madrid - Apoel, lr nått sånt, samtidigt som jag smsar me Yäz o väntar på att Älskling ska träna klart. Ska gå o lägga mig om nån timme, är döds trött!

Yeeees, lägger in en gammal bild som väcker otroligt underbara minnen. Hata inte den dåliga kvalitén, jag tog kort på min gamla iphone så de ser lite konstigt ut.. Yeah, peace out!


HAHAHAHA mamma...

Ligger i sängen o vilar lite. Mamma tar fram dammsugaren o är preciis utanför mitt rum samtidigt som hon säger nått till mig..
Jag: mamma jag hör inte vad du säger
Mamma: sluta prata, jag hör inte vad du säger
Jag: va?! jag hör inte!!
Mamma stänger av dammsugaren: VAD SÄGER DU?
Jag: jag hörde inte vad du sa
Mamma: vänd dig om istället, hejdå.


Yeeeahh, lite kul som jag va tvungen o skriva. Har gäääster, brorson o brorsdotter är häär så va nere me dom ett tag men fick föör ont IGEN så gick upp o la mig o nu ligger jag här. Tråk.
Chao!


27 mars

Har precis kommit hem från skolan. Hade endast 2 lektioner så slutade runt 1..

Igår blev planerna ändrade så jag åkte hem, lämnade väskan sen åkte jag tillbaka till Väsby och träffa Rodde. Lämnade hans grejer sen gick vi till Valentinos och käkade. På kvällen åkte jag & Yasmin till Bollstanäs för att kolla på när grabbarna tränade fotboll. Efteråt så stannade vi kvar en stund eftersom vi missade alla bussar så kom hem vid 23.00.

Idag vaknade jag 8, trots att jag hade sovmorgon till halv 11.. Ångest. Gick upp, fixa mig lite i taget sen tog jag bussen vid 10. Hade som sagt två lektioner, så nu är jag hemma! Ska inte göra nååååånting idag, bara ligga i min sköna säng och tycka synd om mig själv för jag har min äckliga mensvärk som vägrar bli mindra smärtsam :( Ibland måste man bara hata att man är tjej.

Yeahyeah, slut på inlägget nu.
Dags för en powernap!

GLAD TJEJ!

WIIIIIIIIIIIIHUUUUUU,
MVG i Psykologi bitcheeeeeezzzzz :D


Snart idrotts-dags och sen lunch. Träffar Älskling och käkar en feeeet & saftig pizza. Mmmm!

Min andra halva



Daagens outfit


Det här lilla monstret vaknade man av idag.. Min livsglädje!


00.00

Ligger helt klarvaken i sängen efter att ha somnat från 20.00 - 22.00. Jäävligt smart eftersom jag bara ska upp klockan 7 imorn.. Hate myself right now.

Jaja, la precis på luren efter att ha snackat med min Älskling. Ska kolla runt lite överallt för att försöka bli trött o somna..

Måndag och ny dag. Börjar 8.30 eller 8.50, minns inte riktigt. Hur som helst, slutar vid 12, uuuurskönt! Träffar Älskling sen o äter nånting gott :)

Yesyes, godnatt alla fina läsare som kan sova nu!


bilder från helgen


Helgen

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har inte suttit vid datan och orken att skriva på mobilen fanns inte riktigt..
Jaja, min helg såg ut såhär

Fredags - teater med klassen och slutade 2. Gick runt i stan me Angelika & Sina, handlade lite grejer och va där till 17.00. Träffade Älskling och Erkan en stund sen gick jag och mötte Sonia, Tessan & Yasmin. Hoppa på bussen mot Nacka och kollade på finalen av "The Voice Sverige". Va hemma vid 01 ungefär.
Lördags - vaknade runt 10, duschade och åt frukost. Fixade mig, pumpa musik och slappade lite. Gick upp och kolla på en del av Crippes match, tog bussen me Yasmin och åkte o kolla på Älsklings match. Åkte hem till mig med Älskling, åt och tog de lugnt en stund och sen tog vi bussen hem till honom. Sleepover hos Älskling med massa mys & chips ätande hihi.
Söndag/idag - vaknade vid 11 ungefär & kom på att de va sommartid nu.. UNDERBART! Känns verkligen som att sommaren börjar närma sig :) Iallafall, tog ut hunden en sväng och tog de lugnt hos Älskling. Åkte hem vid halv 3 och nu sitter jag här och tittar på barnfilmen "Ringo" med lillebror. Kanske drar ut en promenad med Yasmin och så får vi se om Älskling och Erkan kommer oxå  :)

Så! Sådär såg min helg ut hihi, väldigt mysigt :)
Imoorn är de skola. Börjar 8.30 med Psykologi. Äckligt tidigt men de är kul me Psykologi så it's cool :)
Yeahyeah, rundar av här o så får ni lite bilder på va som har hänt under helgen.
Puss på er fina läsare!

Vååår!

NU är de fan VÅR! Utan tveeekan!

Sitter iaf o väntar på Baby o hans mami som gör en hemlis, sen ska vi heem till dom. Efter de ska vi till Älsklings kompis o hänga där ett tag. Sen blir de hemgång för min del o va me Lillebror medan mamma tränar. Ledig på en torsdag, riktigt nice!

Mina bebisar ska bli utbytta snart :(.. Mina baby "vita" converse:isar :( ni får snart vila i frid mina älsklingar! <3


Bilder från igåår


Natti

Ligger i sängen o snackari lur me Älskling :)

Imorn börjar jag 9.40, slutar nångång runt 14 tror jag. Ska hem till kusin Andrea o fixa naglarna sen hem till Älskling som jag har saknat maaassor!

Ska fortsätta va social mot min bajsuge. Peace!


Fifa 12

Kom precis hem.. Dags att lira lite FIFA :)


Ni är mina snart...


Abrazame y dime que me amas

Hallå där!
Sitter på lektionen och gör ingenting alls. Känns som en jävligt onödig lektion för de är bara nutidskryss... Blä.
Slutar om ca 35min, så de är riktigt nice! Efteråt ska jag till .... och sen blir de hemgång och dansa lite Dance Central, wiihu!

Godnatt

Ligger i sängen och tänker en massa. Ska strax sova för jag är helt slut i kroppen, varför vet jag inte riktigt utan jag är de bara haha.

Imorn är de skola från 10.35-13.20, riiiktigt skönt. Efter de ska jag to a special place. De är en hemlighet! :)

Yes, vi hörs imorn bloggen!
Sweet dreams


You light up my days like nobody else does. My angel, my own sunshine - I love you so much.


The Simpsons

Sitter och tittar på tv me lillebror, just nu Simpsons.

Slutade 14.20 o efter skolan mötte jag upp Chanelle. Gick runt i centrum en stund o kollade kläder, sen blev de hemgång. Duschade o åt, o nu ligger jag här. Händer ingenting mer den här måndagen, bara vilavilavila!


Idioter.

Jag förstår inte hur man kan vara så jävla dum i huvudet och klanka ner på andra människor. Man ser överallt på facebook hur en efter en skriver onödiga och idiotiska grejer om folk. "Hatar när en snygg kille är tillsammans med en ful tjej" och så skriver halva vänlistan "AMEEEEEN!!!!", "WORD!" osv. Man blir bara som ett frågetecken & helt jävla chockad. När jag läser sånt skit så kan jag inte sluta fråga mig själv om ni är sådär dumma i huvudet, eller om ni bara skriker efter uppmärksamhet? Ni inte kan nått annat skit än att trycka ner andra för att själva se bättre ut, men innan du dömer någon, se till att ha sett dig i spegeln och insett dina egna jävla fel. Vi alla är männsikor, ingen är perfekt - varken till utseende eller personlighet.
Andra idioter som säger "Du får inte vara med den, den, den och den killen för att jag har varit med dom". What the fuck man, du har varit med halva Sverige, men de betyder inte att jag ska sluta vara med killen jag gillar och som gör mig glad? "Du är min bästavän, du ska inte ta killen som jag gillade" - OH REALLY? Men du fucking sa till mig att du inte gillade honom eller ville ha honom, att du aldrig skulle känna nått för honom. Dumb ass, de finns ingen jävla reservation på killar.
Sista grejen som gör mig så äckligt irriterad är dramaqueens. Goddamn aso, tjejer är drama!! Okej, man har de jobbigt ibland, ingen har ett perfekt liv som är glatt hela tiden. Men uppskatta de du har, för de finns många som har de 100 gånger värre än dig! Du har en familj, du har tak över huvudet och du har mat på bordet varje jävla dag. Du går i skolan som är gratis och har en chans till att utbilda dig. GRATIS! Du behöver inte sova ute på gatorna, du behöver inte betala för att få gå i skolan och lära dig något. Du behöver inte gå runt och leka att du är ledsen eller deppig varje jävla dag för nån skit grej. Seriously, du förstör inte bara för dig själv. Du förstör för folket runtomkring dig. Vi är tonåringar, vi har inte ens gått igenom halva vårt liv och vi snackar som om livet är över. Vi kommer leva tills vi är 80+ är de sagt, så länge vi inte har någon dödlig sjukdom eller något som kommer i vägen. Vi har alltså hela livet på oss. Så don't worry, livet går inte över :) Dramaqueen.

Och ni som ska börja hata.. Hata på!
Mina egna tankar.
Om ni har nått o säga, så kommentera. De är öppet :)
God Bless U All

Psykologi

Hej, hallå, tjeena
Sitter på Psykologi lektionen. Helt lonely och heeeeelt trött! Försov mig hehe, vaknade när jag skulle ta bussen egentligen men tog bussen 30min senare så kom bara 15min sent idag. Inte sååå farligt.
Happ, ska sitta här fram till 10.10 för att göra läxförhör. Får hela lektionen på oss att plugga och de 30 sista minutrarna gör vi förhöret. HELT OK!!
Skoja.
Börjar bli hajjp. Hehe skoja, är irriterad -.- ..
Omg humörsvängningaaaaaaaaaar. Dö.
Bless u all!

18 mars

Tjenixen!

Ligger i sängen och har precis läst klart sidorna från naturkunskapsboken.. Prov imorn och kan ingenting, som vanligt.. Jävligt trött också eftersom jag inte sov så bra.. Jaja, gårdagen!

Åkte till Älskling vid 15.50 och va där till ungefär 6. Sen tog vi tåget och åkte mot Kista. Åt i gallerian (ja, skit tråkiga) och sen blev de bio kl 21.30. Filmen va helt okej, hade större förhoppnigar så blev halvt besviken. Men helt klart sevärd! "Safe house" för er som har missat de. Iallafall, filmen slutade lite efter 23 och de blev hemgång direkt. Blev sleepover hos Älskling och hejade på honom medan han spelade FIFA. Kul va de faktiskt. Somnade men väcktes självklart av monstret, så låg helt klarvaken till klockan 6 - halv 7 medan Älsklingen sov.. Kul! Haha ja, de va vår dag igår :)

Idag va jag bara hemma och tog de lugnt. Bröderna kom förbi och min ena brorson kom också hit, grymt saknad va han! Yesyes, ungefär de jag ville berätta för er. Nu får jag läsa sidorna igen och få in de i huvudet. Ångest.

Godnatt & sov en hel natt!


Utgååång

Hallå där,

Håller på och fixar mig men kände att jag behövde droppa ett inlägg lite snabbt. Ska strax ut mot bussen och åka till Älskling för att sedan åka iväg och äta nånstans, sen blir de bio senare mot kvällen. Ikväll ser vi på Safe House, har hört att den är riktigt bra så vi får väll hoppas på det bästa!

Yes, vi hörs!! ♥



Grattis! Ni är väldigt söta tillsammans, aldrig sett er för jag bor inte i närheten av Väsby men på bilder så ser ni gulliga ut :)
Hoppas att de håller :)


Åh, tack så mycket!!! :)

5 månader <3

Ligger i sängen o smsar med min underbara ängel. Kom hem för ca 45min sen efter att ha varit i väsby me baby channis. Vi va hemma hos henne först, sen gick vi ut o pratade en maaassa, tillslut fasta vi inne på fotbollsfredan o kolla när grabbarna spelade fotboll. Gick tillbaka till Chanelle's place me Älskling som sällskap, sen åkte jag hem med bussen som åkte 23.19 :) nuuu är jag här o tänker en massa..

5mån tillsammans med min bebis idag. Kan inte beskriva lyckan, glädjen och kärleken!

Imorn/idag blir de sooova ut! Sen ska jag träffa Älskling o så får vi se vad aom händer, tror de blir ut o äta middag :) myspys!
Jaja, ska fortsätta smsa me mi principe. Så puss på er!


Iväg mot Väsby!


Bosse's

Tjollahoppsan,

Sitter hemma o latar mig. Ska strax upp till Bosse o handla kebabtallrikar till mig & mamma.

Slutade skolan runt 1, väntade på att Angie skulle skriva klart provet sen väntade vi på min buss o hennes tåg haha. Åkte till Älskling och tog de lugnt en stund. Kom hem vid 5 ungefär och har legat i soffan sen dess haha. Ska nog åka till väsby snart och träffa min bebi Chanelle som jag inte har träffat på fleera veckor, till och med månader! Ska bli riktigt skönt :) får se va vi hittar på, men nånting kul blir de iallafall!

Yees bloggen, vi hörs senare. Puss!


Bilder från igåår


Sabes que estoy enamorada, y quiero quedarme con este sentimiento

Tjena!

Sitter på bussen på väg hem till pappa. Idag vaknade jag me min älskling bredvid mig, underbar start på dagen! Åkte till skolan som började 8.30 o slutade 14.50. Riktigt lugn o skön torsdag! Imorn blir de ännu skönare, börjar 9.05 och slutar efter historieprovet som börjar 12 ungefär. Sköönt! Tror de blir barnpassning på kvällen :)

Yes.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva haha men ville bara uppdatera lite :) puss på er!


Historia lektion & hungriga tjejer!


baila con ella, es una sensacion terrible!

shuuuuuz,

Sitter hos älskling o käkar lite pizza, gott! Idag va de skola från 10.35 - 13.00, skönt som fan va de. Alltid lika skönt att sluta lite tidigare. Ska va här en stund sen blir de hemgång, sätta på sig något bekvämare och börja spela Dance Central!

Sen händer de nog inte så mycke mer. Ska börja läsa lite grejer till naturkunskaps provet som jag har på måndag.. Bättre att börja tidigt :)

Nu ska jag va me min tjockiis och hans lillebror, vi hörs!


Godnatt!

Ligger i min sköna säng och smsar me Älskling och Moe. Ska alldeles strax sova, helt slut i hjärnan! Har pluggat som en åsna dom här dagarna.. Menmen, de är värt de i slutändan!

Imorn börjar jag 10.35. Skönt me lite sovmorgon. Ska nog möta Älskling en snabbis efter skolan för att lämna Zlatan boken, sen får vi se.. Ska iallafall dansa Dance Central, de är ett måste. Någon timme varje dag, för att hålla figuren och man har jäävligt kul samtidigt. Rekomenderar staaarkt för alla med xbox hemma!

Yees, ögonen stängs närsomhelst.
Nattinatti!


D Ö D

Efter att ha dansat 1tim o 15min så är jag helt döööd! Nyduschad o fräsch, så nu är de dags för plugg och titta på Specialagenten Oso med lillebror.

Bless.


Sommarkääänsla

Bara jag som får den där sommarkänslan när solen lyser så starkt som de gör? Åh, love it! Nu blir fe några timmar med Dance Central på Kinecten, sen blir de lek me lillebror medans mamma tränar :)
Puuuusss!


Naturkunskapen avslutad, skoldagen avslutad. Hemgång och plugg nästa!


Redovisning & prov

Klaaaaaaar!!

Och så är man färdig med psykologi redovisningen och idrotts provet.. Vilken lättnad! Psykologin kändes jäävligt bra, speciellt när läraren sa att de va "sjuuukt bra, både muntligt och det som skickades in". Idrotten kändes helt ok, hade inte pluggat nånting men de kändes ändå bra.. Hoppas på ett G iallafall.
Nu sitte jag och väntar på Angelika som fortfarande skriver, sen är de lunch. Gott!

Yes bloggen, rundar av här :)


Dagens outfit


Ella mata el mundo con su sonrisa

Tjosan,

Ligger i soffan o latar mig dom sista 5min innan bussen.. Ha precis fixat klart allt, utan stress för en gångskull!
Slutar som sagt 14.30, ska möta Älskling snabbt efteråt sen hem tror jag, om jag inte följer me tönten hem. We'll see, hur som helst blir ni uppdaterade :)

Puss!


mientes tan bien

Godkväll!

Ligger i sängen o smsar me min Älskling. Sjukt seg söndag! Vaknade vid halv 12, gick ner o va me family sen började pluggandet.. Blev ingen middag med Älskling, utan va hemma o skrev klart psykologiuppgiften och han hade match sen va han med familjen. Så de får bli i helgen :) har bara pluggat idag, eller aa största delen av dagen, o varit med min famiiilj. Lugn men seg söndag helt enkelt!

Imorn är de skola från 8.50 - 14.30, inte så lång men ändå jobbig skoldag. Vet inte riktigt vad som händer imorn, men blir nog hemgång efter skolan..

Yesyes, ska fortsätta smsa me Bebis.
Puss på er!


11 mars

Tjenispenis!

Ligger i sängen, heeelt slut!
Dagen började med att jag vaknade upp men min bebis bredvid mig. Myste lite sen gick vi upp och åt frukost, gick tillbaka till rummet o geeka oss framför datorn hehe, sociaalt.. Vi gjorde inte så mycke faktiskt, älskling klippte sig så jag försökte spela CS o aa.. Bara sånt, lugn lördagmorgon helt enkelt! Gick mot tåget vid 15.20 för att hämta lillebror i Solna, sen blev de hemgång direkt. Tittade på tv med mami och sen blev de pizza och sen blev de plugg.. Psykologiuppgiften som ska redovisas på måndag verkar inte gå som planerat just nu.. Gick iallafall till Crippe en stund o va me bröderna, kom hem vid 12. Gick o la mig, fortsatte lite på arbeten o nu liger jag här o njuter av min säng.. Riktigt nice.

Imorn finns de planer! Så som de ser ut just nu så ska jag och Älskling in till stan för att äta och bara umgås. Ha en underbar dag helt enkelt, behövs verkligen på en söndag :)

Jaja bloggen, orkar inte skriva mer för ögonen slocknar när som helst. Men vi hörs imorn, no doubt!

Pussss!


MANCHESTER UNITED!

Till alla idioter som har bombat min lur - FUCK YOU ALL! I vinst, oavgjort eller förlust så står min kärlek kvar på samma plats. GLORY MAN UNITED!


Så. Va bara tvungen heh. Ligger i sängen o smsar me Älskling och bästa Sam och täänker. Ska strax sova eftersom jag ska upp vid halv 8 imorn.. Men ändå skönt när de ändå är fredag & helg. Glad! Får se va jag hittar på.. Älskling är sjuk så de blir ingen fredags mys :( buu..

Jaja, sovdags. Pusselipuss!


Powernap!

Powernap borde vara de bästa som finns.. Eller aa, BLAND de bästa som finns.

Haha vaknade för en stund sen efter min sköna powernap. Va heeelt slut efter skolan, borde nog lyssnat på mami o stannat hemma en extra dag... Menmen!

Ligger i soffan o myser me min iphone hihi, väntar på att mamma ska komma hem så vi kan köra lite Dance central - naaajjjz! :)

Vi hörs senare bloggis, dags att titta på tv!


@ School med bästis


På me ytterkläderna, på me leendet - iväg mot bussen!


Off to school!

Godmorgon!

Precis vaknat o känner mig bättre, eftersom jag kände mig bra igår hela dagen så ska jag försöka va i skolan idag.. Hoppas de gåår, för jag orkar inte va instängd längre.

Anywaay, mami gick precis me marcelo till dagmamman. jag ska upp strax o börja fixa mig, men först ska jag ringa upp sara!
Vi hörs senare bloggen!


Glad sjukisflicka!


I've got my baby back!

Fan alltså, den där underbara känslan när man har sin Älskling tillbaka och man känner att man betyder lika mycke för honom som han gör för en själv...

Jag älskar dig!! ♥

Lika underbar varje gång!


Mi angelito


Första gången jag såg dig, för ca 5år sen.. Jag blev svag direkt, men varför skulle DU vilja vara me MIG? Nej, det skulle aldrig kunna hända nått. Åren gick, jag såg dig överallt. Blev knäsvag så fort du kollade åt mitt håll o tillslut tog du kontakt med mig. Och här är jag, fem år efter att jag såg dig för första gången. Första gången du tog min hand i din, första gången du höll mig emot dig, första gången du kysste mig.. Jag blev fast direkt. Jag visste redan då att du va den rätta, och de tror jag fortfarande.. Smärtan dödar mig, men jag måste vara stark. För så länge du är glad så är jag..

Tack för alla fina minnen. Tack för alla underbara skratt, för alla leenden, för alla tårar. Allt med dig har varit underbart.. Jag saknar dig som in i helvete, vill ha dig tillbaka vid min sida. Vakna upp med dig bredvid mig, få kyssa dig, få hålla om dig, få höra ditt skratt, få se sitt leende igen, få höra dig säga "jag älskar dig" en gång till.. Du va mitt ljus i mörkret, o jag ska fortsätta för din skull.

Vill bara vara vid din sida. Skiter i vad alla säger om dig, du är min lilla prins. Föralltid.

"I want this to last, I don't wanna be your past. Believe me it's true - I'm yours and you are my babyboo" <3


Revenge

Gokväll,

Ligger i sängen o tittar på Revenge. Världens bästa serie, no doubt. Fortfarande sjukis så stannar hemma imorn igen..

Ville bara uppdatera. Chao


I'm missing you.


image descriptionimage description




"No, I don't get jelous when they talk to you. I get fucking crazy cuz they're talking to my babyboo.."

Vaken sen kl 7 me feber, hosta o en toarulle upp i ansiktet.. Fyfan aso!
Ligger o tänker en massa oxå, saknar min bebis.. Åh, hate this shit..

Amor, nose si vas a leer esto. Pero si lo lees, regresa a mi lado.. No quiero estar sin ti.

Yes, rundar av här. Bless


The thought of you being with another girl is fucking killing me.

Hejdär,

Ligger i sängen me en kopp te i ena handen o min ipone i andra.. Känner mi så jävla dååålig.. Ångest, snuvig, fryser sönder o äcklig horfeber. Ligger o skakar sönder o saknar my baby.. Fan alltså.


Te fuistes pero nunca me dijistes adios, me dejastes en mil pedazos por no saber amar - como amar?

Te extraño.
Te extraño.
Te extraño.
Te extraño.
Te extraño.
Te extraño.

No quiero estar sin ti.

Jag älskar dig

Även om de blir som de blir så vill jag att du ska veta att du alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta. Du är och förblir min bästavän, min ängel. Tack för allt du har gjort för mig, tack för alla gånger du har stöttat mig. Tack för alla gånger jag har gråtit av skratt, och tack för alla lyckliga stunder. Tack för att du visade mig vad lycka är.. Du gav mig ny kraft när jag som mest behövde de, du gav mig lycka & glädje. Jag älskar dig..


3 mars

Go'kväll eller natt?

Ligger i sängen o tänker en massa, hatar att ha så jävla mycke tankar i huvudet när man ska sova.. Äckligt. Iallafall, vaknade vid 12 av att mamma väckte mig, somnade om o sen ringde carlos mig.. Gick upp o satte på mig kläder, Carlos kom o sen gick vi upp till fotbollsplanen o kicka runt lite.. Jävligt skönt, eftersom jag inte har spelet på länge. Kom hem, duschade o sen blev de kääääk - mami hade gjort lasagne. Senare så gick vi till Crippe, kom hem vid 10 ungefär. Spelade FIFA me carlos o nu har han gått så jag ligger här...

Imorn blir de Sollentuna me brorsan o sen Märsta för att titta på älsklings match. Sen hem I guess.

Yeah, de va allt för mig. Dags att sova.
Godnatt!


Svar

Michelle Rendich:
hur känner du yasmin?

Jag har känt henne många år. Våra föräldrar känner varandra.



Sitter och tar de lugnt med mami & Carlos. Trött som fan så tror de blir läggdags så fort Carlos går hem haha..
Imorn blir de ut och sparka lite boll med bästa bror & sen vet jag faktiskt inte. Får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt :)

Jaja, ville bara uppdatera lite.
Puss på er!

Mot syster!

Heeej där!

Sitter på bussen på väg mot Norrviken. Ska hem till Angelika för att ta de lugnt me tjejerna några timmar. Är trööööött som fan.. Blev lång dag igår - åkte in mot stan vid 14.30 o träffade tjejerna som sagt. Åt, skrattade en maaaassa och hade en jävligt rolig dag! Åkte till älskling vid 18.20 o träffade kusinerna på tåget, även Sam. Tanken va att jag skulle hem vid 10 tiden, efter att ha varit hos älskling en stund, men idioter som vi är så satt vi o sjöng hahaha så jag missa alla bussar, alltså så vaknade jag upp bredvid min bebis! Underbaaart :)

Yees, ska ringa Angie nu så rundar av här. Puuusss!


RSS 2.0