Sommarkääääänslaaa!!

10+ grader, sol, värme, musik - ÅÅÅÅH SOMMARKÄNSLA! Shit va underbaaaart!! Humöret på topp, och allt pga vädret. Siiick!!


Hjäääääälp???

Har märkt att man inte kan kommentera när jag skriver inlägg från mobilen, bara sånna som skrivs från datorn.. Nån som vet hur dedär fungeraaaaar? Hjälp, tack!!

Onsdaaag

Hej där!

Ligger i sängen o vaknade för ca 10min sen.. Fan va skööönt! De va längesen jag sov till efter 12 aso.. Anyway idag blir de utgång me Yasmin, Sonia och Tessan. Vi ska dra in till stan o gå runt o sen blir de maat oxå :) på kvällen får vi se, antingen åker jag till Älskling en stund eller så kommer han till mig.

Yees en dag full av underbara människor helt enkelt! Men nu ska jag upp från sängen och in i duschen för att bli frääsch! Vi hörs senare bloggen!


Contigo viviré mas fuerte que ayer, sin miedo y con fe.. Te amo mi principe!


När man känner hur kvällen avslutas bättre o bättre.. Älskar dig!!

 

 


Tårar, rysningar, glädje.. Fyfan aso, blandade känslor. Måste ses!!


Träffa tjejerna

Precis hämtat brorsonen o brorsdottern på skolan, lämnat dom hemma och strax ska jag träffa Yasmin och Sonia för att köpa glass. Hörs senare!


HAHAHAHAHAHA

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA ASO DOM HÄR GRABBARNA GÖR MIN KVÄÄÄÄÄÄÄLLL!!! ÅÅH LYCKAA :')



De La Ghetto - Deuces


Iväg mot Älskling, hörs imorn!


That pretty smile can't fool me. Something's wrong so sit down and tell me.


27 februari

din kille e väldigt söt som dissar dina sms för att snacka i lur me mig :) tänk på vart du har han..

Okej! :)



Hej alla!

Sitter framför datan och tar de lugnt, lyssnar på musik o sådär.
Ska snart röra mig ut och gå en lång och härlig promenad i de underbara vädret.. Underbart!
Vad ska ni göra idag då?
Själv ska jag bara va hemma tror jag, ta de lugnt helt enkelt :)

Yeahyeah ska ut i de sköna vår vädret nu,
Chaaoo

Världens bästa bror. Jag älskar dig!


Bilder

Tänkte va trevlig o lägga upp bilder på öronen o håret.. Man ser inte så mycke på håret men om man kollar på färgen på mina ögonbryn så ser man skillnaden :) puss!


Fredag - looov!!

Halloj,

Sitter hemma med Carlos och Rodde och tar de lugnt. Vi blev barnvakter ikväll eftersom mamma & Jaime gick ut.. Idag va de fullt upp.. Praktik från 8 - 12.30, möta Älskling en stund, träffa Sara, möta mamma, åka med Sara till Kista för att ta hål i öronen ("uppe" i högra örat och sen en "extra" på nedre vänstra örat), gå runt i olika affärer o köpa leggins, äta, åka till Sollentuna och vänta på Älskling, hem o få gäster och nu är jag här.. Humöret suger just nu pga olika anledningar men fuuuck that nu

Yes, ska spela lite kinect med bröderna
Puss

Tankar

Vad får dig att tro att jag tar åt mig av att du tar bort mig på facebook, skriver massa skit om mig överallt och säger bullshit till folk som KÄNNER MIG och som du vet kommer BERÄTTA FÖR MIG? Bitch please, fixa ett fucking liv eller hoppa framför en bro. Sånna som du behövs inte och jag ångrar från djupet av mitt hjärta att jag lärde känna dig ditt utnyttjande svin.

Så mycket kärlek kan förvandlas till hat.

Dagens outfit

 

Svart linne - Gina tricot
Jeansleggins - Cubus
"Kofta" - Saras garderob haha
Ljusblå korshalsband

 


En stor & vis man..

Idag pratade jag med en av de klokaste männen jag nånsin har pratat med.. Han har ett stort hjärta och bryr sig om sina nära och kära, och gör allt för att skydda dem. Jag är tacksam för att jag har fått lära känna denna man, och jag kommer bära med mig hans ord föralltid.

"Vänner är vänner, de kommer finnas där när du mår bra och då allt går bra för dig. Men när du väl hamnar i skiten så inser du att alla dina såkallade vänner inte finns där när du som mest behöver dom. Men det finns alltid en eller två som stöttar dig genom allt, så visa uppskattning och var glad för dom du har.."



" Even if she's smilin, everyone can see that something is fuckedup. She doesn't talk about it, but every night she's lying in the bed and crying herself to sleep. 'Sweet dreams' "


Whenever the road is hard - keep your head up and don't give up..


HAHAHAHA keff humor :')


Tisdag

Lycklig tjej ska tjocka sig med semlor som man får på praktiken - love it!


Måndag

Hej alla trötta och pigga,

Sitter på tåget på väg till praktiken, sista veckan nu! De är tråkigt men skönt på samma gång eftersom de är en veckas lov sen :)

Festen i lördags va grym, hade jätte trevligt och de va skönt att träffa tjejerna igen :) Ska passa på att tacka Sonia igen så... TACK!
Igår hände de inte så mycke, vaknade med Älskling bredvid mig - vilken underbar känsla!! Haha iallafall, Va bara hemma igår o bakada kladdkaka :)

Idag är de nog inte så mycke som händer, ta de lugnt efter praktiken I guess.

Jaja ska runda av här, PUSS


Mi corazón solo piensa en ti

Haaaallå där!!

Sitter och väntar på att tiden ska gå för att åka hem till Angelika o ta de lugnt nån timme. Sen blir de hemgång o köpa pizza, sedan blir de fest ikväll. GRATTIS SONIAA!!!
Älskling ska oxå me sen sover vi hos mig - myyys!

Yeaaah vi hörs!


Vår?

Hej alla glada!

Är på väg till tåget för att åka till Rocio som sagt. Fyfan vilket väder! Helt underbart! Solen lyser starkt och värmer, man ser hur snön börjar smälta bort, man känner vååååren i luften!

Vi hörs senare bloggen, ska njuta av den lilla värmen :) puss!


Life's goooood

När allt är på plats och man känner sig lycklig. Fan, vilken skön känsla!

Imorgon blir de praktik o sen hem till Rocio som har fött sin bebis! Efteråt blir de mot Väsby o träffa Älskling, kanske gå till fotbollsfredag och sen blir de övernattning hos världens bästa pojkis!

På lördag blir de fest. Firande för Sonia som fyller 18år!!!! Grattis i förskott boo :)

Yeaah, kommer mer inlägg imorn. Pussar!


Torsdag

Åååh hatar att vara vaken såhär tidigt. Har varit vaken sen kl 6.10... :( ligger fortfarande i min sköna o underbara säng som vägrar låta mig gå upp. Åh ångest :(


Onsdag

Halloj,

Sitter på soffan o har rast. Fortfarande praktik men har somnade me barnen under vilan så de är sköönt!

Igår va de alla hjärtans dag. Vad gjorde ni?
Själv åkte jag till Väsby och träffa Älskling. Vi gick o åt och sen hem till honom. Tittade på film, pratade, och myste. Underbart! Åkte hem vid halv elva och somnade runt tolv.

Idag är de praktik fram till 15.30, om inte senare eftersom jag kom för sent. Ska åka till Angelika efter och va där en stund o ta de lugnt.

Yes bloggen, vi höörs!!


Svar

"haters are people terrified of their own emptiness"
människor som har för mycket fritid och som lägger sig i andras liv primis, såna människor sjunker bara
du är så mycket bättre, te amo <3

Jag vet prima, jag vet.. Te amo ♥



Tienes mi corazón en tus manos.


Alla hjärtans dag

 


Svar på idiotisk kommentar

jobbigt att d tog slut m chilz. nu eru en i mängden brolle - flirt, tsm, playad, dumpad. welcome :)


För det första, vem fuck är du? Skriv ditt namn istället för att gömma dig bakom dataskärmen för du verkar ha mycket o snacka om? Ta de face to face nästa gång.
För det andra, vem är du för att leka att du vet va som hände mellan mig och jonathan? Han playade inte mig, så som han antagligen playade dig. För du är smuts & det är inte jag. Under dessa fyra månader så har han varit trogen, så shut the fuck up.
För det tredje, keep hatin' cuz haters makes me rise. Jag kan inte sluta att le när jag ser att du kommenterar från samma jävla ip-nummer hela tiden, för de bevisar bara vilket jobbigt och tråkigt liv du har som är tvungen att komma och "hata" på andra människor. VÄX UPP.

OCH NEJ, jag tar inte åt mig av dina idiotiska kommentarer för jag bryr mig inte ett jack shit om dig cuz you're full of bullshit. Men om du vill mig nått så SÖK MIG FACE TO FACE. Sluta leka allan ballan bakom skärm. Pajas.

Graaatz Angelooo!

Sitter hos Kusin Andrea me födelsebarnet Angelo o lyssnar på mjuuzik. Väntar på att Andrea o Cristian ska komma hem för att åka mot Fisksätra där Angelo ska firaass.

Yes, vi hörs imorn bloggen!
Pusssssss


Bed, sweet bed!

Ligger i sängen efter en låång dag. Trött i hela kroppen o ögonen slocknar när som helst.. Yes, lika bra o runda av här. Godnatt!


Godnatt

Ligger i sängen o smsar me människor, ska alldeles strax sova. Trött o sliten, ont i huvudet och kroppen. Fyfan va dagiset tar energi!

Jaja, ingen ork kvar längre haha
Godnatt!


Lyckan som uppstår så fort du tar min hand. Glädjen som uppstår så fort jag tänker på att de är du&jag.


Torsdag

Happ, å så är man på praktiken igen.. Vilan för barnen och rasten för mig är slut så dags att gå tillbaka till skitungarna. Efter ska jag hämta brorson o brorsdotter på skolan, sen hem. Skönt!


Memories never dies

Folk frågar om jag saknar dig.. Först tänker jag på vad jag ska svara. Sen tänker jag på vad vi gick igenom, hur mycket skratt och gråt vi tillbringade tillsammans.

Ja, jag saknar dig. Jag saknar den du var, för nu är du en annan person. Vår vänskap var så hög, ingen annan vänskap kunna komma upp till den nivån. Jag trodde helt seriöst att du var den vännen jag skulle ha med mig genom livets resa. Men ödet bestämde nått helt annat. Både du och jag förändrades.. Från att vara en, blev vi två. Du var min andra halva, min bästa vän. Men från en dag till en annan så förändrades det.

Våra minnen är och förblir oförglömliga. Tack för alla åren med underbar vänskap. Tack för alla åren med stöd. Tack för alla åren jag fick tillbringa med dig. Trots att det gör ont, så är saker och ting som de är. Det är bara att acceptera och gå vidare.

Våra minnen finns kvar..


Mi vida

Sitter på bussen på väg hem från Älskling.. Har haft en underbar dag!

Imorn blir de praktik och sen vet jag inte faktiskt.. I helgen ska jag träffa bästa Sebbe, förhoppningsvis. Längtar!!

Yees ska fortsätta lyssna på musik. Cya!


Från en minut till en annan....

... kan humöret sjunka så lågt.

Godnatt


Tisdag

Halloj!

Sitter o väntar på tåget som kommer om två minuter. Har varit hos Angelika och ska hem nu. Snackat en massa me bästis och haft lite tisdags mys med kladdkaka, chips o läsk, vilket vekligen behövdes!

Yees bloggen, tåget är här nu så rundar av. Pejjz!


På praktikplatsen!


Lördag

Hallojsan!

Sitter hos brorsan o tar de lugnt. ska inte göra nått speciellt idag tror jag, vet faktiskt inte.
Gårdagen va underbar tillsammans med mina två änglar. Blev film och fredagsmys, underbart! :)

Ja, vet inte vad jag ska säga mer så lägger in en bild från igår. Cya!


Papi <3

Hemma hos pappa o snackar om en massa grejer. Känns underbart och kan inte vara gladare just nu!

Ja, vi har som sagt pratat en massa om aaalllt möjligt. Aldrig haft sånt här snack med min gamle gubbe förr, obeskrivlig känsla :) väntar på att älskling ska komma oxå för att gå o köpa godsaker till ikväll, fredagsmys me älskling & lillebror!

Jaja bloggen, ska avsluta här och lägger upp en bild på papi och min brorson. Puusss!


Blogg-app!

Laddat ner blogg-appen till min ajfån så nu kommer de komma ääännu mer inlägg o äntligen så kan jag lägga upp bilder! Sköönt! :)

Glad chey checkar ut och bjuder på en bild för att inviga appen. Puuusss!


Du är bortblåst.

Heellu,
Sitter just nu och har rast. Praktik från 8.00-15.30... Förmiddagen har känts jäävligt seg aso, ganska jobbigt. Menmen, idag är de freedag! Skönt! Vad ska ni göra denna dag och kväll? Själv ska jag vara med älskling o bra ta de lugnt i guess..
Inge mer o skriva faktiskt, så rundar av här och fortsätter min rast. Pusshej!

Svar

håller med dig fullständigt! Bästavänner ska inte heller utnyttja varandra :)

Hahahaha och jag utnyttjade ju dig sååå mycke? Apropå utnyttja.. Du borde väll känna igen dig? Haters makes me rise syrran :)





äkta vänskap ♥

1 februari

Hallihallå!

Kom precis hem och tänkte droppa in ett inlägg.
Så.. Idag va de prao från 8.00 - 15.00 och sen åkte jag till Väsby och träffa Älskling. Vi gick runt i centrum i typ 2tim och kolla efter en jacka till mig, tillslut hitta vi en och jag är nöjd! Hihi, träffade lite folks också.. Efteråt så åkte vi hem till Älskling och åt lite. Umgicks med hans mami och sen gick jag hem. Så aa, nu är jag hemma!
Trött som in i helvete och irriterad på onödiga människor som leker att dom inte bryr sig ett jack men att man själv vet att dom gör de.. Ska man skratta eller gråta?

Anywaaaay, snackar me Älskling genom sms och ska strax sätta mig på soffan med en kopp te och titta på Revenge me Mami :) myyyyyyys!

Ja, inte mycke mer o säga. Bara slappna av ikväll och sen gå  och lägga mig.
Cya!

RSS 2.0